Jakup Krasniqi, ja pse Thaҫi e Veseli nuk pranohen në familjen Jashari


Ish deputeti Gani Geci ka publikuar në Facebook një video me deklaratën e ish krye kuvendarit Jakup Krasniqi, kur ky i fundit flet për raportet e Presidentit Hashim Thaҫi dhe kreut të PDKsë Kadri Veselit me familjen e komandantit Adem Jashari.Ai thotë se këta të dy kanë qenë në ar*miqësi me familjen Jashari.

Baby Boo