fbpx

Ja si do të duket ballina e pasaportave me emrin e ri të Maqedonisë (FOTO)

Derisa institucionet kanë filluar me vendosjen e tabelave me mbishkrimet e reja, Republika e Maqedonisë së Veriut, Alsat ka siguruar modelin se si do të duken pasaportat me emrin e ri.

Në ballinën e çdo pasaporte emri i ri do të shkruaj në katër gjuhë. Të njëjtat mbishkrime si kjo në tabelë do të vendosen në të gjitha institucionet që shërbejnë për dhënien e dokumenteve personale.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.