fbpx

Ja sa fundjava të vazhduara do të këtë në Maqedoni gjatë vitin 2019

Në vitin 2019 qytetarët e Republikës së Maqedonisë do të kenë shtatë fundjava të vazhduara. Nga gjithsej 11 ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë shtatë lidhen me fundjava, ndërsa këtë vit kishte katër fundjava të vazhduara.

7 Janar (e hënë) Dita e parë e Krishtlindjeve Ortodokse;

29 Prill (e hënë) Dita e dytë e Pashkëve, dita e dytë sipas kalendarit ortodoks;

24 Maj ( e premte) – Shën “Kirili dhe Metodi”;

02 Gusht (e premte) Dita e Republikës;

08 Shtator (e diel) Dita e Pavarësisë, por ditë jopune do të jetë e hëna;

11 Tetor (e premte) Dita e Kryengritjes Popullore;

08 Dhjetor (e diel) Shën Klimenti i Ohrit, gjegjësisht e hëna 9 dhjetor është ditë jopune

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.