fbpx

Ja pse ka kaq rrëmujë për konkursin në ministrinë e Kulturës!

“Me rastin e situates se krijuar ne lidhje me reagimet ne media te ndryshme,un u detyrova te reagoj per hir te vertetes… Para se te fillohet me kontrollimin e lendeve murrem qendrim te prere rreth analizes te detajuar te projekteve te dorzuara…Gjat punes tone hasem ne haos te pergjithshem ne menyren e aplikimit…gjegjesisht festivalet me te medha dhe ndodhite me te rendesishme ishin ata qe kishin thyer kerkesat elementare te konkursit… Un personalisht se bashku me koleget nga komisioni perkates i kontaktuam dhe sugjeruam se kane mungese elementare te dokumetacionit per konkurim te rregullt…disa prej tyre arsyetoheshin se cdoher ka qen ashtu( pa dokumente ),ndersa disa te tjere thonin se problemin do ta zgjidhin ne instanca me te larta duke aluduar ne Ministrin dhe kabinetin e tij… Ministri Ademi se bashku me kabinetin ne kontinuitet kerkonte nga ne qe te jemi korrekt dhe te drejte dhe ne asnjifar menyre mos ta thejm ligjin… Mendoj qe isha i qarte dhe decid ne reagimin tim…te gjith ne se bashku njiher e pergjithmon duhet te ndalojme se manipuluari… P.s. me plot pergjegjesi pranoj propozimin e Ministrit Ademi qe diten e hene ti rishqyrtojme edhe njiher projektet e refuzuara…dua te jemi trasparent deri ne fund… “, shkruan kryetarit i komisionit per folklor dhe aktivitet muziko skenik Pleurat Gashi.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.