Ja mënyra që ka gjetur Agim Jonuz për t’i thënë lamtumirë krizës ekonomike!

Analisti i njohur nga Shkupi, Agim Joniz ka gjetur një mënyrë për t’i thënë lamtumirë krizës ekonomike me të cilën po përballet.

Baby Boo

Ideja e tij është të kapemi me Gjermaninë për t’i dhënë shqelm fukarallëkut.

Nëse sot i shpallin luftë Gjermanisë, për 24 orë do të na okupojnë deri të premten rroga minimale do bëhet 1400 euro, autostrada Manastir- Gradsko për dy muaj do të kryhet dhe Maqedonia do bëhet pjesë e BE-së për një vit.