fbpx

Hasim Memishi: Ministri i Kulturës nuk duhet të jep dorëheqje

Pas kërkesave të shumta publike që kërkonin dorëheqjen e ministrit Asaf Ademi, i fundit që ka reaguar ndaj kësaj është Hasim Memishi Sopi. Sipas tij ministri Ademi nuk duhet që të jep dorëheqje.

Memishi në profilin e tij në Facebook shkruan:

“Ministri i Kulturës NUK duhet të jep dorëheqje…

Edhe pse ka të pakënaqur nga konkursi vjetor i ministrisë së kulturës, Ministri NUK duhet të jep dorëheqje; për cilat projekte flitet në media, për cilët festivale? Për ata që nuk kanë mundur ta kalojnë as mahallën e vet? Festivale që i japin çmime njëri tjetrit për t’ja bërë qejfin vetvetes? Vërejtje ka dhe do të ketë, por para se të jep dorëheqje ministri i kulturës duhet të jep dorëheqje:
Ministri i shëndetësisë për gjendjen e mjerueshme në spitalet tona dhe skandalin me vaksinat e skaduara;
Zv.Kryeministri për çeshtje ekonomike për gjendjen e mjerueshme ekonomike;
Dorëheqje për ata që e çuan Nikollën në Budapest, nëse nuk e dinë kush janë duhet ti gjejnë sepse jeni shtet dhe për atë paguheni…

P.s: Unë nuk kam preferenca partiake, por flas si qytetar që dua ky vend të ec përpara.”

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.