Grubi: “ Bërvenica dëshmoi mbrëmë se është e vendosur рër perspektivën e blertë të zhvillimit”


Artan Grubi:

Arkini dhe këshilltarët do të veprojnë drejtë, do të zbatojnë me përpikmëri projektet e programit dhe përbetimet e agjendës së blertë.

Qëndrojmë të gjithë në përkrahje të tyre!

Vepro drejtë, voto blertë!
Rrethoni numrin 3!
💚🗳3️⃣✅
—————————————