Frosina: “Për gruan e Reisit më shumë flasin ata që e xhelozojnë”

“Pse jeni shqetësuar për martesën e Reisit?

Pse nuk i shihni ju gratë e juaja që i keni në shtëpi?

Apo keni frig të mendoni për veten dhe jetën tuaj, por doni kësi tema që të bëni bujë?

Shoh që më shumë komentojnë ata që dyfish janë mē të ri se Reisi, por assesi nuk mund të kenë një dashnore.

Reisin e tallin ato gra që nuk mund të kenë të dashur, ato gra që jetën e tyre arritjen më të madhe e kanë përgatjen e sarmave, apo janë martuar vetëm se duhet të martohen, dhe në jetën e tyre burrat i keqtrajtojnë.

Para së gjithash, pyesni veten pse nuk jeni të lumtur dhe pastaj gjykoni për jetën e dikujt tjetër “, ka shkruar Gjorgjiovska.

Baby Boo