Filipçe: Shezlloni në plazh lehtë zëvendësohet me krevat të spitalit

Shezlloni në plazh lehtë zëvendësohet me krevat të spitalit. T’i respektojmë masat për mbrojtje nga Kovid-1 ta ruajmë shëndetin tonë por edhe shëndetin e prindërve tanë gjyshërve dhe gjysheve, sepse nuk ka asgjë më të rëndësishme se kujdesi për më të afërmit tanë njoftoi sot në profilin e tij në Fejsbuk ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe.

Baby Shop Charli

Ai sërish përkujtoi në rekomandimet: mbajë maskë, mbajë distancë mos u grupo dhe pastroi duart shpesh.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors