Faton Ahmeti: Bashkë ndërtojmë shëndetësinë moderne

Sot është bërë hapja solemne e sallave me të sofistikuara në Klinikën për Kirurgji Torakale dhe Vaskulare.
Pjesmarrës ishte edhe drejtori i Fondit për Sigurim Shëndetësore, Faton Ahmeti.

Baby Boo

Ahmeti ka thënë se institucionet shëndetësore vazhdojnë me trendin e reformave strukturore dhe përmbajtësore për të lehtësuar ofrimin e shërbimeve të ndryshme për qytetarët. Bashkë ndërtojmë shëndetësinë moderne.