“Edhe ne jemi artistë” – Fëmijët me nevoja të veçanta e pёrmbyllën worshopin e tyre me plot kreativitet (FOTO)


Workshopi për fëmijët me nevoja të veçanta “Edhe ne jemi artistë” u pёrmbyll me plot kreativitet.
Sot, nё shkollёn fillore komunale “Liria”, nxёnёsit me nevoja të veçanta sё bashku me edukatoret e tyre dhe disa pёrfaqsues nga Galeria e Arteve Tetovë patёn mundёsinë tё ngjyrosin skulptura. Ky aktivitet mbresёlёnёs do tё pёrmbyllet me njё ekspozitё ku do tё shfaqen punimet e nxenёsve tё krijuara gjatё kёtij workshopi.
Gjatё ditёve nё vijim do t’ju informojmё hollёsisht lidhur me kёtё ekspozitё.