Dafina Zeqiri e to*rturon të dashurin

Lidhja mes Dafina Zeqirit dhe të dashurit të sa, Dj. Geek, është njëra ndër lidhjet më të komentuara dhe më interesantet.
Ata janë mjaftë aktive në rrjetet sociale duke shpërndarë fotografi me poza mjaftë të nxehta pranë njëri tjetrit.

Baby Boo

Nga fansat e tyre është shpërndarë një fotografi, ku dyshja e dëshmonë se ata ndajnë shumëçka me fansat e tyre.
Në çdo postim të tyre, Dafina del të jetë ajo e cila e shpreh më shumë dashurinë ndaj të dashurit, madje e to*rturon me puthje.