Befasojnë Arjoni i Përputhen dhe Serena: Do të bëjmë video po*rno!

Arjoni dhe Serena ishin sonte mysafirë në Express Rozë

Baby Boo

Të dy u bënë të njohur me anë të emisionit “Përputhën” në Top Channel derisa tani ata kanë filluar intervistat e tyre.
Serena bëri një vallëzim er*otik në skenë derisa thanë se në të ardhmen pritet edhe një gje tjetër nga ta, një video po*rnografike.