Arrin në Maqedoni uji i pasur me magnez, kalccium dhe sasi minimale të sodiumit


Arrin në Maqedoni uji i pasur me magnez, kalccium dhe sasi minimale të sodiumit e sjell në Maqedoni BABY BOO ku mund ta gjeni në Facebook dhe Instagram si dhe me dy dyqane ne Tetovë dhe Gostivar!

Pse uji Sierra Cazorla?!
Uji mineral natyral i ekuilibruar nga natyra
Uji mineral natyral Sierra Cazorla buron dhe amballazhohet në 1400 m lartësi në parkun natyral më të madh të mbrojtur nga UNESCO të Evropës!
Përbërja dhe karakteristikat e tij unike e bëjnë Sierra Cazorla një ujë natyral mineeal unik dhe që i përputhet më shumë prifikit kimik ideal sipas rekomandimeve të OBSH.

Uji ideal për përgatitjen e ushqimeve për foshnja
Përmbajtja e ulët e sodiumit në ujë merr rëndësi të veçantë tek foshnjat pasi formular foshnjore përmbajnë sodium e po ashtu edhe qumështi i gjiri. Uji Sierra Cazorla përmban vetëm 0,1 mg sodium për 100 ml, duke i shtuar shumë pak sasisë totale ditore që foshnjat marrin nga burimet e mësipërme. Propabilisht mund të jetë uji mineral natyral me sasi më të ulët sodiumi në Europë. Gjithashtu falë përmbajtjes së tij në kalcium favorizon rritjen dhe zhvillimin e foshnjave dhe fëmijëve të vegjël.

I PASUR ME MAGNEZ: 38 mg/l
Magnezi në të vetvete është një inhibitor i fuqishmëm i litiazës kolçike dhe tek foshnjat ndikon në fiksimin e kalciumit në kocka dhe forcimin e sistemit muskulo-skeletik.

I PASUR NË KALCIUM: 68 mg/l
Përveç efektit të tij të njohur në forcimin e kockave dhe dhëmbëve, sipas studimeve të viteve të fundit, përmbajtja e lartë e kalciumit në ujij e pijshëm ndihmojnë në inhibimin e formimit te litiazës reale.

I PASUR NË BIKARBONATE: 398mg/l
Bikarbonatet favorizojnë tretjen, ndikojnë në eliminimin e mbetjeve të gjeneruara nga metabolizimi dhe ndihmojnë në inhibimin e formimit të gurëve në veshka