Arrijnë në Shkup dy të lënduarit në aksidentin e autobusit në Bullgari

Arrijnë në Spitalin e Shkupit dy nga shtatë të lënduarit nga aksidenti i autobusit më 23 nëntor në Bullgari. Bëhet fjalë për një paciente 17 vjeçare dhe një pacient tjetër.

Baby Boo

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe tha se ata do të vendosen në Klinikën për Kirurgji plastike.

Dy prej pesë pacientëve të mbetur do të kthehen më 30 nëntor dhe njëri më 1 dhjetor. Presheveri i cili shpëtoi po ashtu, do të do dërgohet në Preshevë.