Arrestohet një banor i Studeniçanit


Siç njoftojnë nga MPB, nëpunës policor dje kanë privuar nga liria një person nga Studeniçani i kërkuar me urdhërarrest për vuajtjen e dënimit me burg.

“Dje në orën 05:25 në fshatin Studeniçan të Shkupit nga nëpunës policor të Ekipit operativ hetues dhe Njësisë për polici intervenuese pranë SPB Shkup kanë arrestuar personin M. A (38) nga Studeniçani i cili është kërkuar me urdhërarrest për vuajtjen e dënimit me burg në kohëzgjatje prej tre vjetësh e 10 muaj në SHNP Idrizovë”, theksojnë në MPB.

Nga MPB njoftojnë se personi në fjalë do t’i dorëzohet Institucionit ndëshkues përmirësues.

Baby Boo