Arre*stohet një 21 vjeçar në Shtip

Sot, rreth orës 07:00 policët e Sektorit të Punëve të Brendshme Strumicë kanë arr*estuar B.A.(21) nga Shtipi.

Gjatë bastisjes në vendbanimin e tij, të kryer me urdhër gjyqësor, në oborr dhe brenda në shtëpi është gjetur dhe marrë mari*huanë, bimë kanabisi dhe mjete të tjera, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Është informuar prokurori publik dhe pas dokumentimit të tërësishëm të rastit, kundër B.A. do të parashtrohet kallëzim përkatës.

Baby Boo