Amos i revοItuar për shurrën e Luizit, plαs sherr i madh: “kokrra e legenit” + video

“Loja e Rezistencës”, për të fituar 2500 euro u kthye në sherr midis banorëve pasi Luizit i shpëtoi uji i hollë dhe e bëri.

Amos me sa duket nuk e ka përjetuar mirë këtë ngjarje dhe ka nisur një debat ku ka ndërhyrë edhe Luizi. Shiko videon më poshtë.
Amos thotë se kushdo që e bën atë gjë në sy të të tjerëve është shtazë. Ky është mendimi i tij i palëkundur.

Amos është akoma në garë ndërkohë që debaton si ngjarje jo normale çiçin e Luizit dhe tenorit.
Kujtojmë që Luizi ndihmoi maestron të urinonte duke e mbuluar me batanije dhe duke kënduar me zë të lartë që mos të dëgjohej zhurma e urinimit. Banorët shkrihen së qeshuri.
Banorja e parë që hoqi dorë ishte Tea, pas saj Kiara e më pas Valbona. Më pas u skualifikuan Kristi dhe Xhonatani, që qëndruan më shumë se të parat, por duke mos ja dalë të mbajnë shtypur butonin ashtu siç duhet.

Baby Boo