Aksidenti tragjik në Bullgari, flet i mbijetuari Orhan Aliti (VIDEO)


Njëri nga të mbijetuarit e aksidentit tragjik të 23 nëntorit, Orhan Aliti flet për tragjedinë e 23 nëntorit në Bullgari, ku për pasoj 45 persona mbetën të vdekur.

Orhan Aliti i mbijetoi aksidentit, por jo dhe tragjedisë, sepse për fat të keq humbi djalin e tij Visarin me të cilin bashkë ishin në ekskursion në Turqi.

https://www.youtube.com/watch?v=0IpAsdNm4dQ

Baby Boo