A do të kandodohet Filipçe për kryetar të LSDM-së?


Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe i pyetur nëse do të kandidohet për kryetarë të LSDM-së, ishte i prerë në përgjigje.

“Jo nuk do të kandodohem për kryetar të LSDM-së”, u përgjigj shkurt Venko Filipçe, LSDM.

Ndryshe të premten kryesia e LSDM-së ka pranuar dorëheqjen e kryetarit aktual, Zoran Zaev dhe zgjedhjet brenda-partiake i ka shpallur për më 12 dhjetor. Në këto zgjedhje të drejtë kandidimi kanë të gjithë anëtarët e LSDM-së që i plotësojnë kushtet sipas statutit të partisë.