Zaevi me shokë na kthej në vitet 1991-2001

Loading...

Azbi Nuredini

”Zaevi me shokë na kthej në vitet 91/2001”

Refuzimi i klasës politike shtetërore në Maqedoni që të bisedoj për temat jetike që i tangojnë qytetarët shqiptar të këti shteti siç është ligji për UÇK-në, ndryshimi i fjalēs 20% në kushtetut, është jo më pak se logjika dhe veprimi politik i viteve 1991-2001!

Loading...
Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.