Sportelet e DAP-it punojnë edhe sot, së shpejti skadon afati për paraqitje të tatimit personal

Sportelet tatimore të Drejtorisë për të Ardhura Publike (DAP) do të jenë të hapura për qytetarët edhe sot që të munden të regjistrohen për konceptim e ri të paraqitjes së tatimeve vjetore që do të fillojë të aplikohet që nga 1 janari i vitit të ardhshëm, njofton Portalb.mk.

Sportelet tatimore janë hapur në ora 8:00 dhe do të punojnë deri në orën 14:00.

Obligim për regjistrim në sistemin elektronik e-tatim personal ka çdo person fizik i cili gjatë vitit 2018 ka realizuar të ardhura në çfarëdo baze (rrogë, regres për pushim vjetor, të ardhura nga qiraja, nga fitimet e lojërave të fatit, nga jashtë dhe të ardhura tjera të cilat tatimohen me ligjin për tatkim persona).

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.