Një kompani përfshihet nga zjarri…

Me 07.12.2018 në ora 13.00 në Sektorin për punë të brendshme në Shkup ka paraqitur se në rrugën ‘E projektuara e re’ është shkaktuar një zjarr në një hanxhar në pronësi të një
firme, ku kanë qenë të vendosura depoja e firmës, salloni shitës dhe hapësira prodhuese.

Zjarri është shuar në orën 15.00 nga ekipi i Brigadës së zjarrfikësve.

Sipas njohurive fillestare, zjarri ka nisur nga oxhaku. Kontroll në vendngjarje do të kryhet
brenda ditës së sotme.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.