“Mijalkovi humb durimin, kërcënon rëndë punonjësit duke ju thënë…”

Loading...

Deri në Pa Censurë:

“Sot ka ndodhur një ngjarje shumë turbulluese brenda në paraburgim, pasi gardianët e burgut kanë bërë një kontrollë rutinë nëpër qeli, i kanë konfiskuar 2 telefonat Mijalkovit dhe ai ka humbur durimin, ka filluar që të bërtasë të zihet dhe u tha gardianve se do të ju djeg me acid. Sot ka qenë në një gjendje të rëndë Mijalkovi”

Loading...
Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.