FOTOT/ Gafat më qesharake të ndërtuesve

Kështu pra thuhet, se “kush punon edhe gabon”. Por gabimet që do shihni më poshtë nga ustallarë ndërtimi janë gati të pafalshme; sepse janë dramatike dhe qesharake njëherësh.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.