Ndërpritet qarkullimi i automjeteve në rrugën Shkup-Prishtinë

Rruga magjistrale nga Kaçaniku deri në Han të Elezit, saktësisht deri te vendkalimi kufitar Bllacë midis Kosovës dhe Maqedonisë sot dhe nesër do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve në autostradë “Arben Xhaferi” që lidh Prishtinën dhe Shkupin.
Prandaj sot dhe nesër (7 -8 dhjetor) qarkullimi rrugor do të ndërpritet n të dyja drejtimet, Kosovë-Maqedoni dhe anasjelltas. Regjimi i ndërprerjes do të jetë: sot (7 dhjetor) prej orës 9-12 dhe prej orës 14-17, dhe nesër (8 dhjetor) prej orës 7-17.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.