LSDM: Gjykata do të përcaktojë nëse dhe kush ka qenë i involvuar në dhunën e 27 prillit , e jo Ivanovi

Procedurat gjyqësore dhe dëshmitë do të përcaktojnë kush është i përfshirë në dhunën e 27 prillit, e jo Ivanovi.

Në pajtim me dëshmitë dhe procedurën transparente gjyqësore, organet kompetente gjyqësore të vendosin nëse dhe kush ka qenë i përfshirë në dhunën e 27 prillit, e jo Gjorge Ivanov.

Sa joserioz dhe i papërgjegjshëm është Ivanovi tregoi edhe sot.

Nga njëra anë thotë se dëshmitë në procedurën gjyqësore për dhunën e 27 prillit janë të pavërteta ndërsa nga ana tjetër i konfirmon, konkretisht, Ivanovi konfirmoi se anëtari i kabinetit të tij Boris Josifovski, ka qenë në selinë e partisë të VMRO-DPMNE-së atë ditë.

Ivanov gjithashtu konfirmoi se Mile Janakiseki dhe Vladimir Peshevski kanë qenë te ai për nismën lidhur me pajtimin.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.