Ivanov: Më shumë i besohet “Ninxhës” se sa institucioneve

Presidenti i shtetit Gjorge Ivanov ka hedhur poshtë pohimet se natën e 27 prillit ka përgatitur shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme. Bashkëpunëtorët e tij të afërt Sinisha Aleksovski dhe Boris Josifovski, kanë dhënë deklaratë në Prokurori, ndërsa Ivanov pret që të zbardhet se kush e ka përgatitur skenarin, kush e ka organizuar dhe për çfarë qëllimi. Sipas tij ministrja e mbrojtjes Radmilla Sheqerinska ka pasur kohë të mjaftueshme prej 1 vit e gjysmë që të hetoj se vallë përfaqësues të Armatës kanë qenë pjesëmarrës, apo pjesë e atyre që thonë se është përgatitur shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.