Ivanov: DSK-ja është gjenerator i të gjitha krizave

Në përpjekje për ta mohuar dëshminë e të pandehurit Aleksandar Vasilevski-Ninxha, i cili pdje për ngjarjet e 27 prill në gjykatë tha se në mesin e të tjerëve në selinë e partisë VMRO DPMNE ka qenë edhe Sekretari i Përgjithshëm i Kabinetit të Presidentit, Boris Josifovski, Presidenti i Shtetit Gjorge Ivanov e konfirmoi deklaratën e Ninxhas.

Josifovski e kam thirrur që të vijë për ta thirrur kabinetin kur i pamë ngjarjet në televizion. (Në ndërkohë ku ka qenë?) Tani e pashë se ka qenë në parti “- deklaroi Gjorge Ivanov – president i Republikës së Maqedonisë.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.