Kabineti i Ivanovit: As që është biseduar dhe as që është menduar për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme

Kabineti i Presidentit të Maqedonisë, Gjorge Ivanov, hedh poshtë, siç thonë, “vazhdimin e përpjekjeve të dëshpëruara” për ndërhyrjen e Presidentit të Republikës dhe Kabinetit në ngjarjet e 27 prill më vitin 2017.

“Në Kabinetin e Presidentit të Republikës së Maqedonisë, as që është biseduar, dhe as që është menduar për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme.

“Në Kabinetin e Presidentit të Republikës së Maqedonisë, as që është biseduar, dhe as që është menduar për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.