Tetovë: Ndiqen penalisht dy persona, kanë hapur bastore pa licencë

SPB Tetovë ka ngritur padi penale kundër R.A.(59) nga fshati Veshallë, Tetovë, A.M.(39) nga fshati Srbinovo, Gostivar, për shkak të ekzistimit të dyshimeve se kanë organizuar lojërat e fatit pa licencë adekuate.

Me 07.10.2018 në rrugën “Murat Baftjari” në Tetovë zyrtarët policor kanë kryer kontroll në një objekt pa firmë, ku janë takuar të paditurit se si i rregullojnë lojërat e fatit pa posedim licence, gjegjësisht leje prej organit kompetent.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.