Mitrevski – Koljo: Do të përgjigjem për atë që kam bërë më 27 prill

Pranoj fajin që jam futur në Kuvend dhe nuk ikë nga përgjegjësia. Gjendem në xhirimet e kamerave më 27 prill në Kuvend dhe do të përgjigjem për atë që kam bërë. Kam dy fëmijë dhe nuk planifikoj të ikë, u shpreh i akuzuari Nikolla Mitrevski – Koljo në seancën e sotme në Gjykatën e Apelit për ndërprerjen e paraburgimit për të akuzuarin.

Gjithashtu Mitrevski-Koljo, si rrethanë shtesë për vendosje në lidhje me kërkesën u shpreh se për procedurën është paraqitur vet para organeve kompetente dhe se asnjëherë nuk ka qenë në ikje.
Apeli duhet që për 48 orë të vendosë në lidhje me kërkesën e të akuzuarit Nikolla Mitrevski – Koljo për ndërprerjen e masës së paraburgimit për ngjarjet e 27 prillit në Kuvend.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.