Ahmeti ka votuar “Për” heqjen e mandatit të Nikolla Gruevskit

as më shumë vite koalicionim në Qeveri, kreu i BDI-sē, Ali ahmeti, dje ka votuar “Për” heqjen e mandatit të ish kryeministrit Nikolla Gruevski.Pas njoftimit zyrtar të gjykatës penale deri tek Kuvendi se deputeti Nikolla Gruevski është dënuar me dënim të plotëfuqishëm me dy vjet burg, Komisioni i propozoi Kuvendit heqjen e mandatit të Gruevskit.

Në votim nuk morrën pjesë tetë deputetët e përjashtuar nga VMRO, ndërsa 29 vota të kësaj partie ishin kundër.Vetë Gruevski nuk ishte i pranishëm, sikur edhe një pjesë e deputetëve të mazhorancës, prandaj edhe nuk u arrit numri 80, respektivisht dy të tretat e votave nga numri i përgjithshëm i deputetëve.

 

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.