Artan Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës për fëmijën e tretë

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaron grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë.

Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren në mënyrë konsensuale dhe se Qeveria duhet të zbatojë politika për rritjen e natalitetit.

Grubi shtoi se për propozimin e tillë nuk kan qenë të njoftuar dhe se për herë të parë e ka dëgjuar në media.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.