Vjen edhe botimi i librit të parë “AUDITIMI” nga Rametulla Ferati dhe Nedime Sallai

Sot në hapësirat e Universitetit të Tetovës është bërë promovimi i librit “AUDITIMI” nga Doc.Dr.Rametulla Ferati dhe  PhD.Nedime Sallai.Ky libër është hartuar sipas programit për lëndën “AUDITIMI” për studentë të Fakulteteve Ekonomike.

Autorët falenderojnë më tej kolegët e fushës së “Auditimit” për ndihmën e dhënë gjatë formulimit dhe botimit të këtijë libri.Ndryshe libri është botuar nga shtypshkronja Offset Print Kërçovë.

“Çdokush mund te fillojë diçka por vetem ai që ka baza të forta do ta mbarojë atë. Shpërblimi më i mirë për ato që ben është të aftësohesh për të bërë më shumë” është shprehur me pak fjalë PhD. Nedime Sallai.

 

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.