Nga Italia për të kryer vjedhje në Wester Union (Fakte)

U mbajt senaca dëgjimore e të akuzuarve për rastin e vjedhjes të Wester Union.

Të dyshuarit dhanë deklaratat e tyre para Prokurorit kompetent, pranë Prokurorisë Themelore Tetovë.

Avokati Ibraim Bajrami si mbrojtës i të dyshuarve për veprën për Pa Censurë tha: “Si mbrojtës i dy të dyshuarve pres zbardhjen e rastit dhe vërtetimin e rrethanave mbi të cilat ka ndodh rasti. Me çrast italiani nga Italia P.XH. sot e pranoi kryerjen e veprës dhe mënyrën që ka kryer veprën, ndërsa për tjetrin jemi të vlerësimit se nuk ekzisotjnë prova materiale dhe verbale që udhëzojnë në atë që se ka qenë pjesë e kësaj vepre” tha Bajrami.

Të dyshuar për këtë vepër janë H.L. E.V dhe italiani P.Xh i cili sot para Prokurorit e pranio kryerjen e veprës./Pa ensurë.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.