Fatmir Beqiri i drejtohet Bashkësive Vendore dhe Shoqatave të Diasporës së Kërçovës (FOTO)

Fatmir Beqiri

Drejtuar, Bashkësive Vendore dhe Shoqatave të Diasporës së Kërçovës;

Të nderuar bashkëvendas, bashkëqytetarë të Kërçovës me rrethinë.

Sot, Qeveria ka sjellur edhe një vendim, i cili është në kundërshtim me sygjerimet, informacionet dhe vendimet e sjellura nga Këshilli Drejtues i ELEM, në lidhje me deponimin e mbeturinave në Xeheroren e T.C-Osllomesë.
Qeveria me këtë vendim hedh poshtë sygjerimet, mendimet dhe vendimin e Inspektoratit si dhe Ministrisë së Ekologjisë, e cila bazuar në ligjet e këtijë “vendi” doli me qëndrimin se;

“Nuk lejohet deponimi i mbeturinave në Xeheroren e TEC-Osllome ngase është në kundërshtim me rregullativat ligjere e që kanë të bëjnë me Deponitë… ”

Me një fjalē nuk ekziston ligj, për deponi të përkohshme… Me çka vendimi i Qeverisë ështē në kundërshtim me ligjin !!!

Apeloj të gjithë banorët e anës së Osllomesë që të bëhen bashkë dhe kundër këtijë “Vendimi”, i cili do t’u kushtojë jetë bashkë me gjeneratat që vijnë !!!

EDHE NJËHERË: KUSHDO QË TË JETË VENDIMI DHE NGA CILIDO QË ËSHTË SJELLUR, UNË SI FATMIR LIMANI NUK DO TË LEJOJ REALIXIMIN E TIJ.

Me këtë rast do të ndajë me Ju dhe opinionin e gjerë të gjithë rrjedhën e kësajë çështje përmes vendimeve të dokumentuara në vijim:

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.