Cfarë ndodhi me personin B.A që ngacmonte të rinjtë…(VIDEO)

Pasi portali Pa Censurë denoncoi se personi B.A imam i njërës nga xhamitë në Gjermani, më parë ish punonjës i BFI-së, përdor komunikimin në rrjetin social Facebook duke u thirrur në emër të fesë për të abuzuar seksualiisht me të rinjtë.

Menjenjëherë pas plasimit të materialit, shumë shqiptarë në Gjermani të indinjuar nga ky fakt, kanë kërkuar ndihmën tonë për ta denoncuar rastin në polici. Pa Censurë ju ka ofruar materialet si dhe të gjithë të dhenat konkrete, gjithashtu kemi bërë edhe shkresë zyrtare deri tek policia e Gjermanisë, për të hetuar rastin e personit abuzues B.A.

Pas plasimit të materialit i njëjti, menjeherë ka çkycur profilin e tij në FB dhe nuk u është përgjigjur thirrjeve tona në telefon!

Video e emisionit:

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.