Shqiptari i Kosovës që për 11 vjet u mbajt peng në një fshat të Serbisë

Historia e familjes së Zeqir Bislimi nga komuna e Ferizajt, është mjaft prekëse.

Zeqiri për 11 vjet u mor peng në një fshat të Serbisë, siç thotë vet protagonisti, u shit atje nga disa miq të tij. Për më shumë se një dekadë nuk u takua me asnjë anëtarë të familjes.

Pas 11 vjetësh me ndihmën e disa shqiptarëve ja doli që të ikë nga Serbia, por edhe pas kthimit në Kosovë vuajtjet e tij nuk patën të ndalur. Shkëpusim një pjesë nga emisioni “Edhe unë jam Kosovë”.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.