Ademi u takua me ambasadoren e Republikës së Turqisë për…

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot zhvilloi takim me ambasadoren e Republikës së Turqisë në Republikën e Maqedonisë, zonjën Erkall Kara.

Në këtë takim u diskutua për bashkëpunimin e deritanishëm në arsimin e lartë, si dhe për aktivitetet e ardhshme me qëllim të ngritjes së cilësisë në të gjitha sferat e arsimit.

Ministri Ademi e ka njoftuar ambasadoren me synimet reformuese për arsim cilësor, si dhe për avancimin e bashkëpunimit ndërkombëtar. Ademi, ndër të tjera, ka theksuar se një ndër prioritetet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është përafrimi i cilësisë së arsimit në vend me arsimin e shteteve të zhvilluara.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.