Skandal në Maqedoni: Largohet nga puna pas 11 vitesh pune, profesori Shefki Jashari

Profesori Shefki Jashari, i cili për 11 vite ka punuar në gjimnazin “Drita” të Kërçovës si ligjërues i lëndëve të inxhinierisë elektroteknike, thotë se është larguar pa të drejtë nga puna dhe është zëvendësuar me një profesor tjetër, i cili nuk është i fushës. Ai madje këtë e cilëson si hakmarrje politike nga drejtori aktual i Gjimnazit.

Pas 31 gushtit udhëheqësi i ri i shkollës nuk e vazhdoi kontratën dhe ka pranuar njeri tjetër me drejtim të informatikës. Lëndët janë gjitha të profesionit tim, sepse, siç kërkon normativi i shkollës, duhet të jesh me fakultet elektroteknikës dhe jo i informatikës. Ky udhëheqës por edhe udhëheqësi paraprak i shkollës që dha dorëheqje nuk kanë vepruar asnjëherë në bazë të ligjit por në baza partiake”- u shpreh Shefki Jashari ish profesor i Gjimnazit “Drita”-Kërçovë.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.