Programi 200, Sela: Kërkojmë zgjedhje të parakohshme sa më shpejt të jetë e mundur

Gjatë Programit 200, kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Sela tha se ata si opozitë kërkojnë zgjedhje të parakohshme dhe se patën shancin më të mirë t’ia arrin qëllimit kur u deshën numrat për ndryshimet kushtetuese, por nuk e bënë sepse interesat e vendit janë më të mëdha se ato partiake.

Kërkojmë zgjedhje të përkohshme sa më shpejtë të jetë e mundur, dhe këtë mund ta arrinim kur u deshën numrat për qasjen në ndryshimet kushtetuese por ne vlerësuam interesin që kemi ne si popuj në Maqedoni, stabilitetin regjional dhe hapjen e perspektivave të vendit drejt NATO-s dhe Bashkimit Evropian dhe të mos ngelemi një gropë e zezë në mes të Ballkanit, u shpreh Sela.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.