Prilep: ‘Branitellat’ kërkojnë lirim nga taksat, njejtë si ish ushtarët e UÇK-së në Saraj (VIDEO)

Sipas shembullit të ish ushtarëve të UÇK-së nga Saraji i Shkupit, të cilët komuna i liroi nga taksat komunale, edhe ‘Branitellat’ e Prilepit që kanë luftuar në vitin 2001 kërkojnë këtë benificion. Ata ankohen se, edhepse luftuan në 2001-shin, sot janë të papunë dhe të lënë anësh nga komuna dhe shteti.

“Tallen me ne në rrugë: Pse luftuat? Për të ngelur rrugëve?” – shprehet i dëshpëruar kryetari i shoqatës së ‘branitellave’ në Prilep,Cane Todorovski.

Komuna e Prilepit nuk ka dashur të deklarohet në lidhje me këtë kërkesë, para zyrtarizimit të saj.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.