Integrimi, Qeveria prezantoi “Planin 18” (VIDEO)

Qeveria, përmes strategjisë së re për vazhdimin e reformave të quajtur “Plani 18”, synon afrimin me legjislaturën e vendeve anëtare të BE-së, zbatimin e reformave të Pribesë, rekomandimeve të Komisionit të Venecias dhe Raporteve të Progresit. Kështu u tha në takimin formal me gazetarët ku u prezantuan hapat e ardhshëm të ekzekutivit në këtë drejtim.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.