Cana mbështet” Don’t you 20% me I’m Albanian” (VIDEO)

Nismës mbarëshqiptare Dont you 20% me Im Albanian, e cila brenda pak ditëve ka përfituar zemrat e mijëra shqiptarëve, sa po i erdhi një mbështetje e fuqishme nga kapiteni legjendar i kombëtarës, Lorik Cana.

Cana enkas për fushatën e inicuar nga të rinjtë shqiptarë të Maqedonisë me moton mbështetje të #Dont You me 20 % – I am Albanian, ka përgatitur një video mesazh në mbështetje të kësaj fushate mbarëkombëtare dhe njëherit ju bën thirrje qytetarëve që ta mbështesin këtë nismë shqiptare që të njihen të drejtat e shqiptarëve dhe të njihet statusi i gjuhës shqipe si e barabartë në Maqedoni.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.