Ku është Teuta Arifi, Tetova pa ujë dhe rrugë të paasfaltuara!

Kaluan 1 vjet nga zgjedhjet lokale, komunat shqiptare ende pa ujë dhe rrugë të paasfaltuara.

Kështu mbetet të jetë ende njëra ndër komunat më të mëdha shqiptare , Tetova e drejtuar nga Teuta Arif.

U bënë më shumë se 5 vjet që kur Teuta udhëheq me Tetovën, ku fatkeqësisht ende jetohet pa ujë, pa rrugë të asfaltuara dhe me probleme kanalizimi.

Një Tetovë pa ujë është qyteti ku udhëhiqet nga Teuta Arifi.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.