​Trump refuzon që amerikanët të përdorin detyrimisht maskë

Presidenti amerikan Donald Trump është shprehur se nuk do të japë urdhër që amerikanët të përdorin maskë për të parandaluar përhapjen e ko*ronavi*rusit.

Baby Boo

Deklarata e tij erdhi pasi eksperti i sëmu*ndjeve infek*tive, Dr. Anthony Fauci i kërkoi udhëheqësve të SHBA-së që ta bëjnë të detyrueshme mbajtjen e maskës. Sipas Faucit, “maska është shumë e rëndësishme dhe të gjithë ne duhet ta mbajmë”.