​Thaçi, Veseli e Selimi nisen drejt Aeroportit të Prishtinës

Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Rexhep Selimi, janë larguar me vetura të Policisë së Eulex-it drejt aeroportit të Prishtinës, ku pritet të udhëtojnë për në Hagë.

Baby Boo